GIVEN IVS
CVR 36085088
Engelsborgvej 28E 1th
2800 Kgs Lyngby
TLF; +45 21127580
Kontakt@given.dk

 

 

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

 

Bestilling

Det er nemt og hurtigt at handle hos GIVEN.dk.

 

Når du har fundet en vare du gerne vil købe, klikker du på “køb” og din vare lægges automatisk i kurven.

Du kan sagtens tilføje flere varer på samme vis. Når du har handlet hvad du skal bruge, klikker du på “vis kurv” i menuen eller øverst til højre, hvor du kan se en oversigt over dine varer.

Fra din kurv kan du “gå til betaling” og indtast dine kundeoplysninger.

Du kan også gå direkte til kassen, ved at klikke ”Kasse” i menuen

 

Har du udfordringer med at shoppe, hjælper vi naturligvis gerne.

Du skal ringe til os på tlf.: +4520102070 eller sende os en e-mail på kontakt@given.dk

Umiddelbart efter din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail. Vi anbefaler, at du gemmer denne ordrebekræftelse da den også udgør din faktura, sker der ændringer i din ordre, vil du modtage en ny. Modtager du INGEN mail, så er det en god ide lige at kigge i din indbakke for Spam/Uønsket post.

Når du bestiller varer hos GIVEN.dk skal du være opmærksom på at det automatiske ordresystem hos GIVEN.dk sender dig en e-mail, der indeholder aftalen mellem GIVEN.dk og dig. Endvidere genereres en tilsvarende aftale ved endt bestilling, som du opfordres til at printe ud. Du kan efter købet logge ind i på din konto øverst på i shoppen. Her kan du se dine tidligere gennemførte ordre. Den endelige prisaftale fremsendes med varerne som en faktura på købet m.m.

 

 

Betaling

Hos GIVEN.dk har du mulighed for at betale med følgende betalings-midler:
Dankort (DKK 0,00)
VISA/Dankort  (DKK 0.00)
Masterkort (DKK 0.00)

Visa Elektron (hvis udsteder tillader det) (DKK 0.00)

JCB (DKK 0.00)

American Express (DKK 0.00)
Betaling via bankoverførsel (DKK 0,00)
Betaling med netbank (DKK 0,00)
Betaling via bankoverførsel (DKK 0,00)
Betaling med netbank (DKK 0,00)
Vær opmærksom på at beløbet kun reserveres når betaling er godkendt, vi hæver først pengene for din ordre, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

Sikkerhed og Persondatapolitik

Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Sockets Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200 , når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun, der kan læse dem.

Hverken GIVEN.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

De personlige oplysninger du indtaster, når du handler hos GIVEN.dk bruges udelukkende til at kunne gennemføre din ordre samt hvis du har accepteret at modtage diverse tilbud fra os – eksempelvis vores nyhedsmail. Alle informationer om kunder bliver brugt og opbevaret efter de relevante bestemmelser indenfor lovgivningen om data beskyttelse. Som registreret hos GIVEN.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til GIVEN.dk via e-mail: kontakt@given.dk.

Kreditkortoplysninger formidles via GIVEN.dk til  på en sikker og krypteret SSL forbindelse. Personoplysninger såsom navn, adresse mv. transmitteres til GIVEN.dk i ikke-krypteret form. Personoplysninger gemmes i en database på en sikker server hvortil der ikke er direkte adgang fra Internettet. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Det omhandler postadresse og e-mail adresse. Dette gælder dog ikke vores servicepartnere der har brug for den data for at håndtere ordren (f.eks. transportselskabet og kreditkortselskaber) herunder NETS & TELLER A/S. De personlige oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

GIVEN.dk er dataansvarlig.
GIVEN.dk opbevarer ikke personoplysninger krypteret.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

 

 

 

Fragt

Hos GIVEN.dk ved vi, at vores kunder har individuelle ønsker og behov,
når det gælder fragt og forsendelse.

Vil tilbyder derfor forskellige muligheder for forsendelse af din ordre.
Du kan vælge mellem Post Danmark med eller uden omdeling. Eller personlig levering.

Nærmere information om forsendelsesformer og svar på generelle spørgsmål om, levering,
pakkeshops og udleveringssteder, forsendelser til udland, erstatning m.m. kan læses nedenfor.
Post Danmark uden omdeling Kr. 39,-
Post Danmark med omdeling Kr. 59,-

Personlig Levering: 79,- i udvalgte byer (kun Storkøbenhavn)
Benytter du muligheden for returnering eller nægter modtagelse, på ordrer hvor der er opbrugt rabatkupon med gratis fragt, fratrækkes fragt kr. 49,- som er det, det reelt koster os at sende din pakke, når vi refunderer dit køb.

Gratis Fragt: Ved køb over 1000,- får du gratis fragt til nærmeste posthus eller pakkeshop.

 

 

Leveringstid

Så snart du har gennemført din ordre hos GIVEN.dk, bliver den gennemført i vores systemer.

Bestiller du dine varer inden kl 14:00 mandag til fredag og inden kl 12:00 lørdag, afsender vi varerne samme dag.

 

Personlig Levering Gælder p.t kun udvalgte byer i stor københavnsområdet

Med ”Personlig Levering” får du dine varer leveret samme dag til din hoveddør eller arbejdsplads. Præcis som hvis du skulle bestille blomster og chokolade til din nærmeste eller kæreste. Bestiller du dine varer inden kl 14:00 mandag til fredag og inden kl 12:00 lørdag og søndag, leverer vi varerne samme dag. Ved bestilling af varer som er i restordre kan der påberegnes en længere leveringstid. Dog max. 7 dage medmindre andet er aftalt med kunden.

 

Vi bestræber os selvfølgelig altid på at få bestillingen afsendt hurtigst muligt, dog beder vi vores kunder om at tage forbehold for force majeure, krig, brand, strejke, lockout, transportforstyrrelser, maskinhavari, vejrforstyrrelser, materiale og fabrikationsfejl, foruden forsinkelser af råmaterialer forbundet med fremstillingen af produktet m.m.

 

 

Julegaver

Køb trygt julegaver på GIVEN.dk

Har du købt dine varer inden d. 23. december, tilbyder vi bytteret til og med 14. januar

 

 

Returret

Som kunde hos GIVEN.dk fuld returret

Vi bytter med et smil enhver vare indenfor 14 dage.

Hvis du ønsker pengene tilbage, bliver beløbet automatisk sat ind på den konto dit kreditkort er tilknyttet.

Du kan altid returnere dine varer til os uden grund. Det eneste du skal gøre er at sende varerne tilbage til os indenfor 14 dage efter du har modtaget varerne.  Vi henstiller til, at du downloader, udfylder og returnerer vores returseddel

Vær venligst opmærksom på, at du selv dækker omkostningerne ved returnering, medmindre returneringen skyldes en fejl fra vores side. Da vil dine omkostninger i forbindelse med returneringen blive dækket af GIVEN.dk.

Vi opfordrer til at du bruger Post Danmark eller GLS returlabel ved returnering.
Du kan som kunde hos GIVEN.dk fortryde dit køb på følgende måder:

Nægte at modtage varen
Sende varen retur til:

 

GIVEN
Engelsborgvej 28E 1th
2800 Kgs. Lyngby
Mrk. Retur

 

Vær opmærksom på at du ved disse løsninger selv skal betale for fragten.

 

 

Fortrydelsesrettens område hos GIVEN.dk er taget fra, LOV nr 1457 af 17/12/2013 –opdateret d. 13/06/2014

Produkterne skal være i samme stand, som da du modtog dem, og evt. hygiejneplombering må ikke være brudt Jf. Forbrugeraftalelovens §18, stk. 2, nr. 5. ”levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen”

 

Dermed vil vi gerne gøre vores kunder opmærksom på at Lov nr. 451 af 09.06.2004 og Forbrugeraftalelovens §20, stk. 3, nr. 1, Betingelser for at udøve fortrydelsesretten ved aftaler vedrørende køb af varer ikke længere er gældende

  • 20.Fortrydelsesretten er betinget af, at det modtagne overgives til den erhvervsdrivende på dennes forretningssted i væsentlig samme stand og mængde, hvori det var, da forbrugeren fik det i hænde. Ved fjernsalg af varer, hvor den erhvervsdrivende har påtaget sig at afhente varen hos forbrugeren, såfremt denne bruger sin fortrydelsesret, og ved køb af varer uden for fast forretningssted er fortrydelsesretten betinget af, at forbrugeren holder det modtagne til disposition for den erhvervsdrivende i væsentlig samme stand og mængde, hvori det var, da forbrugeren fik det i hænde. Stk. 2. Er varen blevet beskadiget eller forringet, uden at beskadigelsen eller forringelsen skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra forbrugerens side, bevarer forbrugeren sin fortrydelsesret. Stk. 3. Forudsat at forbrugeren udtrykkeligt er gjort opmærksom herpå, gælder fortrydelsesretten ikke for
  • varer, der er taget i brug
  • hvis det efter varens art er åbenbart, at brugen medfører en formindskelse af varens salgsværdi, og

2)   forseglede lyd- eller billedoptagelser eller edb-programmer, hvis forbrugeren har brudt forseglingen”

 

 

Reklamation

Der gives efter købelovens §83 en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Du har som kunde ret til at få tilsendt en ny vare, som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter dog, at reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse.

 

  • 83. Har køberen ikke inden to år efter salgsgenstandens overgivelse til ham meddelt sælgeren, at han vil påberåbe sig en mangel, kan han ikke senere gøre den gældende, medmindre sælgeren har påtaget sig at indestå for genstanden i længere tid eller har handlet i strid med almindelig hæderlighed.

Stk. 2. Bestemmelsen i stk. 1 finder ikke anvendelse, hvis salgsgenstanden i henhold til et påbud fra en offentlig myndighed skal tilbagekaldes eller destrueres, fordi den udgør en fare. Stk. 1 finder heller ikke anvendelse ved køb af byggematerialer.

 

Afbestilling

  • Ønsker du at annullere din ordre inden du har modtaget den, skal du kontakte  Afbestilling@GIVEN.dkHusk afbestilling af ordrer med 5-9 dages levering, skal ske senest 48 timer efter ordreafgivelse. Er din ordre allerede afsendt vil den bliver behandlet efter betingelserne for “returnering”. For alle ovenstående punkter er gældende, at udgifter til fragt/porto ikke refunderes.

 

Uafhentet Pakker

Uafhentede pakker/ordrer krediteres ikke for fragtudgiften. Har du opnået gratis fragt på en uafhentet ordre, vil din tilbagebetaling være eksklusiv den reelle fragtudgift på kr. 49,- samt ekspeditionsgebyr der dækker vores administrative udgifter, på kr. 49.

 

 

Generelt

Priser

Alle priser hos GIVEN.dk er angivet i danske kroner inklusive moms og danske afgifter, told m.v. Bestiller du fra et andet EU-land betales dansk moms og ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.

 

 

Ansvar

For at handle hos GIVEN.dk skal du være fyldt 18 år og være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos GIVEN.dk er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos postvæsenet. GIVEN.dk er ikke ansvarlig for eventuelle følgevirkninger ved brugen af varer og tjenester på vores website. GIVEN.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

 

 

Vejl. Udsalgspriser

Hos GIVEN.dk bruges vejl. udsalgspris som indikation for hvad varen koster i detailforretninger. Vi tager forbehold for eventuelle fejl og gør opmærksom på at GIVENs priser er dagspriser

 

 

Rabatkoder

Rabatter og rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbudskategorier eller gratis fragt. Rabatter fratrækkes manuelt din ordre og betaling inden din ordre afsendes.

Rabatkoder skal indtastes i “Rabatkodefeltet” der fremkommer når du går til kassen.

 

 

Forbehold

GIVEN.dk tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer, trykfejl og eventuelle fejl. Vi gør opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver korrekt på billeder, samt at priserne kan skifte uden varsel. Husk at brug af rabatkoder ikke kan kombineres med, gratis fragt, tilbudskategorierne og sammen med andre rabatkoder. Systemet kan desværre ikke altid skelne, så bruger du en rabatkode på nævnte, vil ordren ikke kunne ekspederes.

 

 

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Hos GIVEN.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dennes funktionalitet. Cookies bruges til:

 

At skabe øget brugervenlighed
At huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven

At huske senest sete produkter

 

En cookie bliver højest gemt i et år på din computer og kan let fjernes ved brug af en funktion i dit styresystem ( i Internet Explorer 5/6.X slettes cookies under menuen “Funktioner” -> Internetindstillinger” -> “Slet cookies”).
På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne på websitet.

 

Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev via e-mail. Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud, rabatter m.m.

Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt “Ja tak” hertil. Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via linket nederst i nyhedsbrevet.

 

Facebook

Som medlem af vores facebook fangruppe vil du blive gjort opmærksom, via facebook, på tilbud og rabatkoder. Det er kun muligt at modtage disse tilbud og rabatter hvis man er tilmeldt i fangruppen. Klik her for at gå til fangruppen

 

 

En netbutik skal overholde følgende regler:

-Forbrugeraftaleloven: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=160666

-E-handelsloven: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=25854

-Købeloven: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=142961

-Markedsføringsloven: https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=158302

-Persondataloven: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=828

-Lov om Internet-domæner: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=161869