Spar op til 82% på kendte brands som Elizabeth Arden, Calvin Klein, EOS, ESSIE, Body Butter, Clarins og mange flere. Danmarks Billige Priser på Parfumer, Hudpleje, Hårpleje og Kosmetik

Sale!
Body Butter Mango 220 ml
[icon icon=icon-time size=20px color=#000 ] Bestil inden kl 14:00 og få sendt dine varer i dag. Hvis du gerne vil have en blød og ren hud, er Body butter helt sikkert noget for dig. Denne luxuriøse Body Butter fås i forskellige varianter med skønne dufte. Giv dig selv en unik oplevelse og bevar huden lækker og silkeblød igennem vinteren.
not rated 169.00 DKK 35.00 DKK Tilføj til kurv
Sale!
Body Butter Vanilla Amber 220 ml
[icon icon=icon-time size=20px color=#000 ] Bestil inden kl 14:00 og få sendt dine varer i dag. Hvis du gerne vil have en blød og ren hud, er Body butter helt sikkert noget for dig. Denne luxuriøse Body Butter fås i forskellige varianter med skønne dufte. Giv dig selv en unik oplevelse og bevar huden lækker og silkeblød igennem vinteren.
not rated 169.00 DKK 35.00 DKK Tilføj til kurv
Sale!
Eight Hour Cream gaveæske med Skin og lip Protectant
[icon icon=icon-time size=20px color=#000 ] Bestil inden kl 14:00 og få sendt dine varer i dag. Eight Hour Cream gaveæske med Skin og lip Protectant Elizabeth Arden er anerkendt for hendes parfumer, hudplejeprodukter og kosmetik. Hendes produkter er kendt for, at være nænsomme, lækre og holdbare Eight Hour Cream Lip Protectant er en læbepomade der plejer og blødgør dine læber. Den giver god beskyttelse mod udtørring forårsaget af vind og vejr og beskytter endvidere mod solens stråler. Der følger 2 stk. á 14,6ml med i denne gaveæske, samt en den klassiske og verdenskendte SOS creme der reparerer, beskytter, plejer og blødgør huden under alle vejrforhold  
not rated 495.00 DKK 279.00 DKK Tilføj til kurv
Sale!
Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion 200ml
[icon icon=icon-time size=20px color=#000 ] Bestil inden kl 14:00 og få sendt dine varer i dag. Elizabeth Arden Green Tea Refreshing Body Lotion 200ml Denne forfriskende bodylotion er med sin lækre lethed med til at give dig fornyet energi. Brug den alene eller sammen med et af de andre vitaliserende produkter i Elizabeth Ardens Green Tea serie for en fuldendt følelse af øget energi og overskud.
not rated 130.00 DKK 49.00 DKK Tilføj til kurv
Sale!
Fjern hård hud -naturlig pimpsten -lavastenFjern hård hud -naturlig pimpsten -lavasten
Fjern hård hud – Naturlig Pimpsten – Lavasten
[icon icon=icon-time size=20px color=#000 ] Bestil inden kl 14:00 og få sendt dine varer i dag. Pimpsten er en natursten med slibeeffekt. Pimstenen fjerner skånsomt hård hud på fødder, knæ og albuer og forebygger dannelse af ny hård hud. Pimpstenen er et naturlig fremstillet materiale. Vær derfor opmærksom på at den kan variere i størrelse og form. - Hos Given.dk har vi hånd-sorteret hver enkelt pimpsten og sikre derfor de ligger ergonomisk i håndfladen og ikke er alt for store.   Anvendelse: Anvendes på våd hud - gerne efter et blødgørende bad. Anvendes ved at gnide stenen på området med hård hud. Huden slibes hermed forsigtigt af og efterlader fødderne bløde og fri for hård hud. Efter brug skylles pimpstenen i varmt vand og lufttørres/soltørres. Det anbefales at smøre fødderne ind i en god fodcreme efter behandlingen. Brug evt. body butter, læs mere her Bemærk! Pimpsten bør ikke anvendes på hud, der er øm, betændt, sprækket eller irriteret. Ved diabetes eller dårlig blodcirkulation bør lægen konsulteres, før produktet anvendes. Rensning og vedligeholdelse af en naturlig pimpsten: En Pimpsten har mange små huller i sig, som er den perfekte gemmested for bakterier og hård hud. Derfor er det vigtigt at rense sin pimpsten grundigt efter brug. Du kan roligt følge disse råd, hvis du ønsker at beholde din pimpsten i god "stand".
  1. Skyld grundigt din pimpsten under vandhanen. (brug gerne en lille smule sæbe)
  2. Bank derefter din pimpsten mod håndfalden, så du får banket alt hud ud af de små huller (bank ikke din pimpsten på vasken eller lignende eftersom den højst sandsynlig vil gå i stykker)
  3. Gentag proceduren et par gange (skyld under vandhanen og bank i håndfladen)
  4. Stil derefter din pimpsten på et stykke serviet til tørre. (vi anbefaler at du stiller den i solen, så den tørre ordenligt)
not rated 129.00 DKK 49.00 DKK Tilføj til kurv