Sale!
Fjern hård hud -naturlig pimpsten -lavastenFjern hård hud -naturlig pimpsten -lavasten
Fjern hård hud – Naturlig Pimpsten – Lavasten
[icon icon=icon-time size=20px color=#000 ] Bestil inden kl 14:00 og få sendt dine varer i dag. Pimpsten er en natursten med slibeeffekt. Pimstenen fjerner skånsomt hård hud på fødder, knæ og albuer og forebygger dannelse af ny hård hud. Pimpstenen er et naturlig fremstillet materiale. Vær derfor opmærksom på at den kan variere i størrelse og form. - Hos Given.dk har vi hånd-sorteret hver enkelt pimpsten og sikre derfor de ligger ergonomisk i håndfladen og ikke er alt for store.   Anvendelse: Anvendes på våd hud - gerne efter et blødgørende bad. Anvendes ved at gnide stenen på området med hård hud. Huden slibes hermed forsigtigt af og efterlader fødderne bløde og fri for hård hud. Efter brug skylles pimpstenen i varmt vand og lufttørres/soltørres. Det anbefales at smøre fødderne ind i en god fodcreme efter behandlingen. Brug evt. body butter, læs mere her Bemærk! Pimpsten bør ikke anvendes på hud, der er øm, betændt, sprækket eller irriteret. Ved diabetes eller dårlig blodcirkulation bør lægen konsulteres, før produktet anvendes. Rensning og vedligeholdelse af en naturlig pimpsten: En Pimpsten har mange små huller i sig, som er den perfekte gemmested for bakterier og hård hud. Derfor er det vigtigt at rense sin pimpsten grundigt efter brug. Du kan roligt følge disse råd, hvis du ønsker at beholde din pimpsten i god "stand".
  1. Skyld grundigt din pimpsten under vandhanen. (brug gerne en lille smule sæbe)
  2. Bank derefter din pimpsten mod håndfalden, så du får banket alt hud ud af de små huller (bank ikke din pimpsten på vasken eller lignende eftersom den højst sandsynlig vil gå i stykker)
  3. Gentag proceduren et par gange (skyld under vandhanen og bank i håndfladen)
  4. Stil derefter din pimpsten på et stykke serviet til tørre. (vi anbefaler at du stiller den i solen, så den tørre ordenligt)
not rated 129.00 DKK 49.00 DKK Tilføj til kurv